Mer om tak & fasadputs

TAKLÄGGNING

Våra takläggare har flera års erfarenhet av takläggning, och du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi använder oss av takpannor av välkända fabrikat, detta för att ditt tak ska vara underhållsfritt i många år framåt.

Vi går tillsammans igenom olika valmöjligheter av takprodukter, för att du ska få en möjlighet att avgöra vilket tak som bäst passar just dig. 

Vi ger dig alltid ett fast pris där också plåtarbetet ingår.

Fördelarna med en takläggning är många.

  • Takläggningen lyfter bostadens utseende, och en betydligt längre livslängd.
  • Ett högre värde på bostaden, och ett bättre skydd mot väder och vind.
  • En takläggning är en investering som lönar sig i längden

 

TAKBEHANDLING

Vi utför även takbehandling där vi tvättar ditt tak med specialanpassade högtrycksmaskiner för bästa effetivitet och skonsamhet.

Vi kontrollerar ditt tak, byter och lagar trasiga takpannor, och skyddar det slutligen med en grundmålning som tränger in i minsta por. Vi avslutar med en toppmålning och en vaxbehandling, vilket resulterar i en mycket slitstark yta som är helt vattenavisande och självrengörande.

Denna takbehandling gör även att du förlänger takets livslängd med ca 15 - 20 år.

 

FASADRENOVERING

Vi har även gedigen och lång erfarenhet av fasadputs när det gäller såväl metoder som materialval. Våra hantverkare utför alla typer av fasadrenoveringar, fasadputs, tegel och tilläggsisolering. För att du ska kunna känna dig säker genomgår vi fortlöpande utbildningar när det gäller materialkunskap, arbetsmetoder och kvalitetstänk, vilket är avgörande för att fasadarbetet ska förbli bestående.